5 мита за ERP системите

Колкото повече информация има за ERP системите, толкова повече се появяват и митове и заблуди, свързани с техните предимства и недостатъци.

Кога е най-подходящото време за интеграция на ERP система?

Споделяме с Вас няколко основни насоки как можете да се ориентирате кога е най-подходящият момент за имплементиране на ERP система, така че то да е  максимално гладко, безпроблемно и ефективно за бизнеса Ви.

4 съвета за успешна интеграция на ERP система

Внедряването на ERP система изисква много време и усилия, но ако се  придържате към няколко основни насоки, ще можете  гладко и безпроблемно да усъвършенствате дейността на компанията си чрез оптимизиране на производството и повишаване на ангажираността на служителите и клиентите.

Как да подобрите взаимоотношенията си с клиентите чрез CRM?

Ако има нещо, по което всички компании си приличат, то това е, че всички зависят от добрите взаимоотношения с клиентите си. CRM системата подпомага за заздравяването им като проследява и анализира цялата история на взаимодействие на потребителя с бранда.  

 

Как ЕRP оптимизира работните процеси?

Оптимизацията на работните процеси включва оценка и преосмисляне на текущите активности на компанията, идентифициране на потенциални проблеми и изготвяне на стратегия за решаването им.  

ERP системата - конкурентното Ви предимство

Искате ли да спечелите конкурентно предимство във Вашия сектор? Интегрирайте S-Office ERP система в работата си.

Време ли е за дигитална трансформация на бизнеса Ви?

COVID-19 се оказа катализатор за дигиталната трансформация на много бизнеси като подчерта стойността й в новата реалност.