Как ERP оптимизира логистиката?

Всяка компания, която управлява верига за доставки и извършва транспортни операции, не може да изпълнява ефективно своята дейност без мощна и интелигентна ERP система за контрол на логистиката.

Как да елиминирате излишните разходи с ERP?

Постоянно увеличаващите се разходи за бизнеса стимулират компаниите да търсят начини за подобряване на оперативната ефективност и намаляване на излишните разноски, като същевременно отговарят на непрастанно нарастващите нужди и изисквания на клиентите. Научете как инструментите за планиране на корпоративните ресурси (ERP) спомагат за постигане на тези и много други цели.

Как да подпомогнете екипа си да се адаптира по-бързо към нова CRM система?

Подобряването на качеството на обслужване може да стане само чрез CRM система, която екипът Ви знае как да използва пълноценно.

Как да контролирате и намалите наличностите на стоките, които държите на склад?

Правилната организация за следене на наличните стоки може да се осъществи от подходяща ERP система, която да обхваща всички складови процеси

Как да откриете перфектният ERP консултант?

Кои са основните изисквания, на които да обърнете внимание при избора на консултант в областта на работа с ERP системи?

3 прилики между ERP и музиката

Споделяме с Вас някои от допирните точки между музиката и софтуерите за корпоративно планиране.

Бъдещето на ERP системите

Кои ще са нововъведенията свързани с ERP системите и какви промени предстоят на пазара за софтуери за управление на корпоративни ресурси?

5 мита за CRM системите

Как да разберете коя информация е мит и коя е основана на истината по отношение на CRM системите? Споделяме с Вас пет от най-честите заблуди по темата.

Защо Вашият производствен бизнес се нуждае от MRP система?

Софтуерът за корпоративно планиране на ресурси в производството (MRP) е задължителен, ако се искате бизнесът Ви да се развива и да е конкуретноспособен. По-долу споделяме няколко ключови причини защо трябва да обмислите интеграция на МRP софтуер.

Антикризисно планиране – как да подготвим бизнеса си за времето след COVID-19?

Научете как ERP системата може да осигури по-плавно и бързо възстановяване на компаниите по време и след пандемията.